Logo Clinici Bucuresti
  • Centrele de Excelenta ARES

    Str. Nicolae Caramfil, nr. 85A, București, România
  • 031(arată)
    www.med(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Centrele de Excelenta ARES


Inca din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Inteventionala Bucuresti, ne-am remarcat pe piata serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil si a unei alternative in ceea ce inseamna medicina traditionala, asigurand tratamente minim invazive in locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienti.

Formata din doctori renumiti, cu o inalta calificare medicala dobandita atat in Romania cat si in strainatate, echipa medicala aduce laolata cadre medicale de seama din tara si din afara, oameni de prestigiu ce garanteaza calitatea actului medical. Astfel, suntem primul Centru European de Excelenta in Terapia Fibroamelor Uterine din Europa de Est, primul centru privat din Romania care trateaza hipertensiunea arteriala printr-o procedura revolutionara, Denervarea Arterelor Renale(RDN) si detine prima sectie privata in terapia minim invaziva a Malformatiilor Cardiace Congenitale din Romania.

In 2012, Centrul de Excelenta in Cardiologie Interventonala Bucuresti a fost primul centru privat din Europa care a montat noile stenturi revolutionare, stenturile Bioresorbabile Abbott Absorb.
Amplasat in cadrul spitalului Delta Hospital, Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala Bucuresti, este dotat cu aparatura de ultima generatie, sistem angiograf care prin complexitatea sa ajuta la investigarea vaselor de sange, pentru a determina cu acuratete zonele de ischemie (intreruperea circulatiei sanguine intr-un tesut sau organ) in vederea stabilirii unui diagnostic si a tratamentului minim invaziv.

Fiind un centru exclusiv privat, conditiile de spitalizare de care pot beneficia pacientii nostri sunt dintre cele mai inalte, acestia fiind cazati in rezerve single dotate cu un sistem nurse-call ce faciliteaza o supraveghere medicala cat mai prompta, oricand la idemana pacientului. Centrele noastre reprezinta astfel cel mai important punct de refenta in domeniul privat in ceea ce priveste tratamentul minim invaziv in Cardiologie si Radiologie Interventionala, avand un numar impresionant de premiere ce au revolutionat perceptia despre operatiile fara bisturiu in Romania.

Centrul din Suceava din cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ocupa un loc deosebit de important in strategia de distribuire a centrelor de preluare a urgentelor cardiovasculare din partea de nord a tarii. Cu atat mai mult cu cat centrul din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" este pregatit sa preia nu numai cazurile de pe raza judetului Suceava cat si pe acelea din zonele limitrofe.

Bolnavii cu afectiuni cardiovasculare au acum la indemana un centru perfomant de diagnostic si tratament minim invaziv. Amplasarea in cadrul spitalului judetean ii ajuta pe medici sa intervina rapid in cazul pacientilor cu infarct miocardic acut. Fie ca este vorba de boala coronariana, boala periferica sau afectiuni ginecologice sau ale coloanei vertebrale interventia in toate aceste cazuri o reprezinta o simpla punctie.

Dezoltarea acestei sectii a it din start cu o echipa redutabila de specialisti care vine in sprijinul pacientilor suceveni si din teritoriu cu un program de garda 24 in 24 de ore. Cu ajutorul lor si sprijinul unei aparaturi de inalta performanta, oferim metode de diagnostic si tratament unice solutionand astfel cazuri pe care medicina traditionala le-ar fi tratat cu bisturiu. Pacientii cu afectiuni ce necesita tratament in regim de urgenta beneficiaza de gratuitate, costurile interventiilor fiind decontate de Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan Cel Nou" Suceava iar pacientii ce sufera de boli cronice pot beneficia de servicii medicale contra cost.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de cardiologie bucuresti

Contact Centrele de Excelenta ARES


Adresă de contact

Str. Nicolae Caramfil, nr. 85A, București, România

Alte informații

031 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Centrele de Excelenta ARES

Pentru mai multe informații despre Centrele de Excelenta ARES vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Centrele de Excelenta ARES
Prezentare Centrele de Excelenta ARES
CENTRELE DE EXCELENTA IN CARDIOLOGIE SI RADIOLOGIE INTERVENTIONALA ARESADVANCED RADIOLOGY ENDOVASCULAR SOLUTIONS

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro