Logo Clinici Bucuresti
 • Crystal Dental Clinic

  Str. Olteni, nr. 10, București (Unirii) , România
 • 072(arată)
  fax
  www.cry(arată)
  rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Crystal Dental Clinic


Clinica stomatologica Crystal Dental, situata in centrul Bucurestiului, imbina cea mai sofisticata si performanta tehnologie cu o atentie personalizata si calduroasa. Va punem la dispozitie cele mai ridicate standarde medico-profesionale.
Pentru noi, pe primul loc se afla sanatatea dintilor si frumusetea zambetului dumneavoastra.

Probabil ca ati auzit deja de cabinetul stomatologic Crystal Dental Clinic. Daca este asa, inseamna ca stiti care sunt prioritatile noastre:
 • - o atmosfera calduroasa si relaxanta. Noi consideram ca mersul la dentist in ziua de azi nu trebuie sa reprezinte acea experienta traumatizanta despre care ne povesteau bunicii. Echipa noastra de dentisti se caracterizeaza prin amabilitatea si grija pe care o poarta pacientiilor nostri pentru ca acestia sa se simta cat mai bine pe tot parcursul tratamentului stomatologic.
 • - un tratament stomatologic fara durere. Stomatologia actuala a redus durerea, in multe cazuri eliminand-o complet. Evitarea durerii este o autoexigenta profesionala la cabinetul Crystal Dental Clinic.
 • - o selectie exigenta a personalului medical si de asistenta. Doctori cu diferite specializari in America de Nord si Europa Occidentala. Asistente ce au fost selectionate dintre cele mai pregatite in plan profesional si uman. si, bineinteles, o programare extrem de eficienta si o atentie prompta si rapida a cazului dumneavoastra.

 • Inainte, multi romani mergeau in strainatate pentru a avea parte de un tratament dentar de calitate. Noi ne mandrim ca va putem prezenta inversarea acestei tendinte: un cabinet de stomatologie al carui prestigiu, ca urmare a recomandarii pacientilor nostri, a depasit frontierele Romaniei si face ca multi pacienti straini sa vina la Bucuresti pentru a fi tratati la Crystal Dental Clinic.

  Viitorul stomatologiei romane este deja aici! Va invitam sa faceti parte din el!
  parcare
  Parcare
  In strada
  cash
  Metodă de plată
  Numerar si Card
  ospatar
  Servire la masă
  Da
  dresscode
  Cod vestimentar
  Clinica stomatologica bucuresti

  Contact Crystal Dental Clinic


  Adresă de contact

  Str. Olteni, nr. 10, București (Unirii) , România

  Alte informații

  072 (arată)

  e-mail

  rețele de socializare

  Contactează online Crystal Dental Clinic

  Pentru mai multe informații despre Crystal Dental Clinic vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Crystal Dental Clinic
  Prezentare Crystal Dental Clinic
  Fii diferit zacircmbește Zacircmbetul tău este mai mult decacirct o expresie facială e o trăsătură de caracter te definește te reprezintă

  clinicibucuresti  .RO 

  Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@nindos.ro