Logo Clinici Bucuresti
  • Donna Medical Center

    -
    Str. Str. Traian nr. 234 - între Foișorul de Foc și Calea Moșilor, București (Foisorul de Foc) , România
  • 021(arată)
    www.don(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Donna Medical Center


Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, specializata in diagnosticul cancerului mamar si al cancerului de col uterin, dar si al altor afectiuni ginecologice sau ale sanilor.

Misiunea noastră este evaluarea corectă a stării de sănătate a pacientelor, printr-un diagnostic precis şi rapid, oferind servicii medicale de înaltă calitate, bazate pe o aparatură ultramodernă, medici de elită şi un personal dedicat şi foarte bine pregătit.

Expertiza si integritatea profesionala a medicilor garanteaza cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat.

Existenta unui centru dedicat afectiunilor mamare este pe deplin justificata de frecventa mare a acestora in cadrul populatiei feminine. Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei si se estimeaza ca o femeie din noua va fi afectata de cancer mamar de-a lungul vietii. Depistarea precoce a cancerului mamar permite o supravietuire indelungata si un tratament conservator. Odata ce diagnosticul este stabilit si confirmat este recomandat si discutat tratamentul potrivit. Atunci cand sunt necesare interventii chirurgicale sau tratamente oncologice, pacientele vor fi indrumate catre colaboratori si parteneri la nivel de experti.Serviciile medicale oferite în clinica noastră sunt: consultatii de specialitate (ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie, medicina interna, homeopatie, psihologie); explorari imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie); analize de laborator.Valori: expertiza şi ultraspecializarea medicilor, servicii medicale integrate prin existenţa unei echipe multidisciplinare, respectul faţă de pacient, tehnologia avansată, confortul si suportul psihologic pentru pacient, ambianţă plăcută.Respectul pentru pacient, dorinta de a minimaliza discomfortul si anxietatea au facut ca Donna Medical Center sa creeze o ambianta placuta, tonica si calda. Este o poveste cu flori, culori si dragoste de oameni intr-un mediu medical profesional. Aici Medicina este mai mult decat stiinta, este Arta.
parcare
Parcare
In strada
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de ginecologie bucuresti,clinici bucuresti,clinica de obstretica si ginecologie bucuresti,clinicica de ginecologie bucuresti

Contact Donna Medical Center


Adresă de contact

Str. Str. Traian nr. 234 - între Foișorul de Foc și Calea Moșilor, București (Foisorul de Foc) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Donna Medical Center

Pentru mai multe informații despre Donna Medical Center vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Donna Medical Center
Prezentare Donna Medical Center
Centru de Excelență pentru Diagnosticul afecțiunilor mamare și ginecologiceDedicat sănătății femeii Din 2011

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro