Logo Clinici Bucuresti
  • Gynecoland

    Str. Gramont, nr. 7, București, România
  • 031(arată)
    www.gyn(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Gynecoland


Centrul Medical GYNECOLAND - Clinica "Sf. LUCIA" este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic.

Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.
Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in acest spital completeaza gradul de satisfactie al pacientelor, care prin evolutia favorabila rapida postoperatorie demonstreaza acest lucru.
Gama interventiilor chirurgicale este diversa, permisa de competentele medicilor care opereaza (chirurgie vaginala, chirurgia sanului, laparoscopie, histeroscopie, ginecologie oncologica), putandu-se realiza cele mai dificile interventii in sfera genitala si mamara (fibroame uterine, chiste ovariene, ruptura de perineu, incontinenta urinara, tumori mamare, s.a.).
Spitalul privat mai asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate.
Umarirea sarcinii, clinic si paraclinic, este efectuata de medici obstetricieni cu experienta in domeniu. Controlul genital si mamar periodic reprezinta un factor important de prevenire a unor boli grave.
Laboratorul propriu permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si analize complexe hematologice si biochimice din sange si urina, necesare evaluarii starii de sanatate
 Analizele de laborator indeplinesc standardele de calitate atestate international.
parcare
Parcare
In strada
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de ginecologie bucuresti,clinica de obstretica bucuresti,clinica de ginecologie privata,clinica de ginecologie,clinici bucuresti

Contact Gynecoland


Adresă de contact

Str. Gramont, nr. 7, București, România

Alte informații

031 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Gynecoland

Pentru mai multe informații despre Gynecoland vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Gynecoland
Prezentare Gynecoland
Clinica privata de ginecologie si senologie - Taramul sanatatii tale

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro