Logo Clinici Bucuresti
  • Plaza Dent

    Str. Pravat, nr. 12, București (Drumul Taberei) , România
  • +40(arată)
    www.pla(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Plaza Dent


Cabinetul Stomatologic PlazaDent foloseste ca metoda de tratament pentru cei care au frica de stomatolog si sufera de anxietate, stomatologie prin InhaloSedare.Inhalosedarea este o metoda de tratament a afectiunilor dentare la copii si adultii care se tem in general de tratamente medicale si mai ales in special de cele stomatologice ( zgomotul aspiratorului, al frezei de turbina, mirosurile intepatoare ale substantelor, anestezie locale injectabile). Aceasta consta in inhalarea pe nas cu ajutorul unei masti speciale a unui amestec de gaze in care cea mai mare parte este oxigenul si o mica parte de protoxid de azot. Efectul inhalarii se instaleaza dupa un timp variabil de pina la 20 – 30 de minute si consta in reducerea anxietatii, adica a acelei frici neexplicabile care ne cuprinde pe multi dintre noi in fata unei proceduri medicale, dar in acelasi timp se instaleaza o stare de relaxare constienta de bine.
Inhalosedarea nu are contraindicatii evidente cu exceptia cazurilor copiilor cu astm sau cu respiratie orala pronuntata sau adultilor care sufera de deviatii de sept si alte obstructionari ale cailor respiratorii.
parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da

Contact Plaza Dent


Adresă de contact

Str. Pravat, nr. 12, București (Drumul Taberei) , România

Alte informații

+40 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Plaza Dent

Pentru mai multe informații despre Plaza Dent vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Plaza Dent
Prezentare Plaza Dent
Situat in cartierul Drumul Taberei este un cabinet stomatologic modern cu o echipa tanara de medici si asistenta care ofera servicii de calitate

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro