Logo Clinici Bucuresti
  • Psiholog Online

    Str. Nicolae Titulescu, nr. 10, bl. 20, sc. c, et. 5, ap. 141, București, România
  • 073(arată)
    www.ali(arată)
    rețele de socializare
 

Prezentare Psiholog Online


Despre mine va pot spune ca am absolvit Facultatea dePsihologie din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu in anul 2002. Tot in2002 am inceput cursurile de psihoterapie de grup,”Psihodrama” pe care le-amfinalizat in 2006 timp in care mi-am facut si dezvoltarea personala, cuajutorul careia m-am impacat cu mine, mi-am cunoscut care-mi sunt puncteleforte, am invatat sa-mi depasesc limitele si m-am inzestrat cu abilitatea de aintelege si empatiza cu oamenii.

La fel cum unii sunt pasionati de.. orice altceva, eu suntpasionata de autocunoastere si dezvoltare personala. Consider ca fara a necunoaste pe noi insine nu putem sa nu ne dezvoltam, nu putem sa evoluam. Uniimergem pe un drum, altii pe un altul; un drum poate fi mai lung, altul maiscurt, insa pana la urma cu totii cautam acelasi lucru: liniste, pace,fericire.. iar pentru a obtine asta este necesar sa ne cunoastem cu adevarat sisa ne exersam si dezvoltam calitatile pe care le avem.

Prin profesia pe care o practic stiu ca pot ajunge mai usoracolo unde doresc sa fiu. Unde doresc sa fiu? Intr-o stare de liniste si pace.Intr-o stare si un stadiu care sa imi permita sa ma bucur constant defrumusetea acestei lumi si sa ajut si pe altii sa se bucure de acest momentincredibil care este prezentul.

Am lucrat ca psiholog intr-un spital din provincie pe operioada de 4 ani. Aici, la Spitalul de Urgenta Moinesti, m-am format, amcrescut si m-am dezvoltat pe plan profesional. Am cunoscut cu adevarat ceinseamna suferinta umana, avand cazuri cu incarcatura afectiva (nefrologie –dializa, oncologie, TBC, interne, etc.). In perioada de 4 ani, am avut sisuccese si esecuri. Cu o cazuistica de peste 3500 oameni pe care i-am asistat,i-am sustinut in timpul operatiilor, le-am fost aproape lor si apartinatorilorin cazul celor care depindeau de dializa, nu a fost usor. Succesele tineau dereusita de a depasi a pacientului a momentelor dificile din viata lor,insuccesul a fost decesul fiecarui pacient, in functie de boala pe care o avea.

In paralel am lucrat ca si psiholog scolar timp de 3 ani,avand peste 1200 de copii, de la clasele I pana la clasele a VIII-a. Mi-aplacut aceasta munca si am cautat in permanenta sa fiu acolo, langa ei, sa-iinteleg si sa le ofer din suflet tot ce stiam, pentru a trece peste pubertate(aici ma refer la cei mari clasele VI-VIII).

Dupa 4 ani, 2006, am hotarat sa imi deschid orizontul si amajuns in Bucuresti, unde am luat totul de la zero. Am deschis cabinetul, pecare il am si in prezent, iar acum 3 ani, m-am gandit ca pot face si mai multde atat. Am infiintat o societate de resurse umane, care este singura din tarace ofera servicii de testari poligraf la orice tip de angajare. Clientii nostrisunt foarte multumiti de aceasta activitate, dandu-le o siguranta in ceea cepriveste „omul potrivit la locul potrivit”. De asemenea, pe langa testaripoligraf si psihologice, folosim in recrutare si testarea grafologica, careeste de mare interes pentru multi angajatori de top.

Si altfel spus, de fiecare data cand incepem ceva nou, nueste usor. De fiecare data o luam de la capat. Cautam sa ne perfectionam si saoferim inovatie celorlalti. Vrem sa facem diferenta si sa fim cei mai buni,performeri in mai toate situatiile. Cautau sa invatam din esecuri, sa extragemparte buna a lucrurilor si sa identificam plusul pentru a merge mai departe.

Numai cu pasiune, ambitie, determinare, incredere in tine,exista reusita. Asa vad eu portretul robot al femeii de succes.

Vreau sa va mai spun ca in psihologie exista chiar un testdenumit „Cine sunt eu?”, care presupune elaborarea unei scurte compuneri despretine.

parcare
Parcare
In strada
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
cabinet psiholog bucuresti,clinici bucuresti,clinica psihoterapeut,clinica de psihologie,cabinet psiholog

Contact Psiholog Online


Adresă de contact

Str. Nicolae Titulescu, nr. 10, bl. 20, sc. c, et. 5, ap. 141, București, România

Alte informații

073 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Psiholog Online

Pentru mai multe informații despre Psiholog Online vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Psiholog Online
Prezentare Psiholog Online
Psiholog Alina Blagoi

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro