Logo Clinici Bucuresti
  • Smile Factory Bucuresti

    Str. Intrarea Nopții, nr. 5, București (Victoriei) , România
  • +40(arată)
    www.smi(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Smile Factory Bucuresti


Povestea Smile Factory a fost începută de Doctorul Friedrich Ovidiu Widu – primul medic ortodont din România care a reușit să ofere pacienților o alternativă invizibilă pentru îndreptarea dinților, fiind deținătorul Statutului Gold pentru tratamentele Invisalign în țara noastră.Smile Factory face parte din lanțul de clinici Smile For You din Germania – fiind o clinică specializată în tratamente ortodontice invizibile.Misiunea noastră? Să aducem zâmbetul pe buzele cât mai multor persoane!La Smile Factory, oferim servicii profesionale de stomatologie București, implantologie, ortodonție și estetică dentară, la prețuri competitive.Suntem o clinică stomatologică București de top, oferind servicii dentare la cele mai înalte standarde.Pentru noi, fiecare pacient este unic, motiv pentru care fiecare persoană ce ne trece pragul este tratată cu respect, seriozitate și profesionalism. Scopul nostru este să le oferim pacienților noștri o experiență unică, pe baza unui plan de tratament individualizat, întocmită de o echipă de medici profesioniști, specializați atât în țară, cât și în străinătate.Într-un ambient cald și plăcut, aproape atipic pentru o clinică stomatologică, te așteptăm să decidem împreună care este zâmbetul ce ți se potrivește!Ne mândrim cu un portofoliu de clienți mulțumiți, care au apelat la noi pentru un implant dentar sau în vederea îndreptării danturii printr-un aparat dentar București, la clinica Smile Factory de pe strada Intrarea Nopții.
parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
Clinica stomatologica

Contact Smile Factory Bucuresti


Adresă de contact

Str. Intrarea Nopții, nr. 5, București (Victoriei) , România

Alte informații

+40 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Smile Factory Bucuresti

Pentru mai multe informații despre Smile Factory Bucuresti vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Smile Factory Bucuresti
Prezentare Smile Factory Bucuresti
Clinica germana Smile Factory va pune la dispozitie servicii de stomatologie ortodontie si estetica dentara Experienta de peste 10 ani

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro