Logo Clinici Bucuresti
  • Clinica de Psihiatrie Sanador

    Str. Sergiu Dumitru, București (Victoriei) , România
  • 021(arată)
    www.san(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Clinica de Psihiatrie Sanador


In cadrul Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Sanador pot fi internati pacienti pentru diagnosticarea si tratamentul diverselor afectiuni. Consultatiile sunt sustinute de servicii complete 

Spitalizarea se face in rezerve de un pat sau doua, cu dotare de 5 * (fotoliu sau canapea pat, televizor LCD, frigider minibar, caseta de valori, cantar, uscator de par). Fiecare rezerva are baie proprie. Paturile din rezerve sunt motorizate cu 5 segmente si , de asemenea, exista consola de gaze medicale si prize electrice deasupra fiecarui pat.

Pacientul are la dispozitie: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaleta de unica folosinta, un telefon mobil personal avand buton de “call nurse” cu ajutorul caruia poate apela si comunica direct cu asistentele de pe sectie si cu alte persoane din afara spitalului.

Pe toata durata spitalizarii, pacientul beneficiaza de mai multe tipuri de meniuri personalizate in functie de afectiuni (3 mese si 2 gustari zilnic) si de varsta (copii sau adulti), meniuri strict monitorizate de dieteticienii spitalului.

Departamentul este conectat cu cea mai performanta sectie de Anestezie Terapie Intensiva din sectorul medical privat, avand 17 posturi (paturi cu toate functiunile actionate electric) cu sistem de console “bridge” deasupra patului continand prize de gaze medicale, prize electrice, lumina de noapte,precum si suporturile pentru monitoare,ventilatoare, injectomate si perfuzomate . Departamentul de ATI este prevazut cu centrala proprie de tratare a aerului,asigurand un grad adecvat de asepsie.In cadrul departamentului exista si rezerve septice de terapie intensiva.


parcare
Parcare
Parcare proprie
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de psihiatrie bucuresti,clinica de psihiatrie,clinici bucuresti

Contact Clinica de Psihiatrie Sanador


Adresă de contact

Str. Sergiu Dumitru, București (Victoriei) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

Contactează online Clinica de Psihiatrie Sanador

Pentru mai multe informații despre Clinica de Psihiatrie Sanador vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Clinica de Psihiatrie Sanador
Prezentare Clinica de Psihiatrie Sanador
Primul spital privat cu servicii medicale complete

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro