Logo Clinici Bucuresti
  • CMI Dr Danciulescu Delia

    Str. Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 53, bl. P2, București (Pantelimon) , România
  • 072(arată)
    www.con(arată)
Program de funcționare:

Prezentare CMI Dr Danciulescu Delia


Pentru ca psihiatrul este cel care ne recunoaste si neintelege suferinta, ne asculta, nu ne judeca, ne da ocazia sa intelegemlegatura dintre stres si suferinta noastra, ne da ocazia sa descoperim singurimetode de adaptare la stres si nu in ultimul rand ne propune tratamenteeficiente farmacologice si psihologice.

Psihitatrul nu este, asa cum este perceput in mentalitateanoastra ca “doctorul de nebuni”, ci este mai de graba “ doctorul impotrivastresului” atat de prezent in viata noastra zi de zi. Mai mult de trei sferturidin activitatea unui psihiatru este centrata in jurul tulburarilor legate de stress. Depresiile si anxietatile audevenit tulburari comune, extreme de frecvente si  din pacate de multe  ori nerecunoscute.

Cand sa mergem la psihiatru?

• Cand au aparut schimbari in starea noastra psihica si vremsa aflam ce se intampla cu noi  si saprimim recomandarea unui tratament adecvat.

• Cand suntem tristi aparent fara motiv, nu avem  chef de nimic, suntem  mereu obositi, ne este greu sa luam deciziisau suntem chinuiti de stari de neliniste, anxietate, avem senzatie de"nod in gat", palpitatii, atacuri de panica care ne fac sa negandim  ca o sa innebunim sau o sa murim.

• Cand trecem printr-un moment greu al vietii  (doliu, despartire, boala, conflicte infamilie,in cuplu sau la servici, stress major) si observam  ca nu reusestim sa ne revim.

• Cand vorbim prea mult in ultima vreme, nu mai avem nevoiede somn si trecem alternativ prin stari de nervozitate si apoi detristete/epuizare.

• Cand  suntemdependenti de alcool, tutun, jocuri de noroc si am hotarat ca vrem sa incetamdar pentru asta avem nevoie de ajutor.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card

Contact CMI Dr Danciulescu Delia


Adresă de contact

Str. Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 53, bl. P2, București (Pantelimon) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

Contactează online CMI Dr Danciulescu Delia

Pentru mai multe informații despre CMI Dr Danciulescu Delia vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
CMI Dr Danciulescu Delia
Prezentare CMI Dr Danciulescu Delia
CMI Dr Danciulescu Delia CABINET PSIHIATRU PSIHOLOG din Bucuresti creeaza un spatiu plin de armonie liniste interes intelegere care prin indepartarea criticilor judecatiilor de valoare superioritatii

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro