Logo Clinici Bucuresti
  • Inamed

    Str. Sirenelor, nr. 91, et. 1, București (13 septembrie) , România
  • 075(arată)
    www.ina(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Inamed


Centrul Medical IMAMED te ajuta sa te bucuri de sanatatea inimii tale. 

Patologia cardiovasculara ramane cea mai importanta cauza de mortalitate in  Europa, numarul de decese datorate acesteia fiind mai mare decat toate formele de cancer la un loc, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Totodata, determinand afectiuni cronice, reprezinta o cauza majora de dizabilitate sihandicap, cu afectarea marcata a calitatii vietii pacientilor. Patologia cardiovasculara cuprinde atat boli ce afecteaza inima – tulburari de ritm sau de conducere, valvulopatii, insuficienta cardiaca, cardiopatii congenitale, cardiomiopatii sau tumori cardiace- cat si vasele de sange – boli coronariene – vasele de sange ce iriga muschiul cardiac – cardiopatia ischemica, infarctul miocardic, boli cerebrovasculare – boli ale vaselor ce iriga creierul – accidentul vascular, ateroscleroza, si bolile vaselor periferice – anevrisme, tromboze, arteriopatii, patologia venoasa.

Cu toate acestea, s-a demonstrat ca bolile cardiovasculare pot fi prevenite. OMS estimeaza ca un consult regulat la medicul cardiolog, alaturi de controlarea valorilor tensionale si ale colesterolului, asociate cu oprirea fumatului si reducerea obezitatii va duce la scaderea la mai mult de jumatate a incidentei bolilor cardiovasculare.

Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate IMAMED dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international, alaturi de medici specialisti competenti cu experienta. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au software-uri profesionale de masurare si analiza, pentru a va putea oferi un diagnostic corect.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica privata de cardiologie bucuresti,clinica cardiologie,clinica de cardiologie bucuresti

Contact Inamed


Adresă de contact

Str. Sirenelor, nr. 91, et. 1, București (13 septembrie) , România

Alte informații

075 (arată)

e-mail

Contactează online Inamed

Pentru mai multe informații despre Inamed vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Inamed
Prezentare Inamed
Centrul medical INAMED ofera consultatii de specialitate pentru un diagnostic precoce si corect si tratament corespunzator pentru a va bucura de sanatate

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro