Logo Clinici Bucuresti
  • Mind Care

    Str. Henri Coanda, nr. 33, București (Calea Victoriei) , România
  • 075(arată)
    www.min(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Mind Care


MINDCARE este un centru de sanatate mentala care oferaservicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta ( adulti,copii si adolescenti) atat individual, cat si in cadrul grupurilor(psihoterapie de grup , sistemica (de familie), de cuplu) sau sub formaatelierelor de informare si suport (pe diferite teme).

Terapeutii Mindcare sunt specialisti care stiu sa asculte,nu critica, nu judeca, nu evalueaza, respecta si promoveaza libertatea siunicitatea fiecarui individ.

MINDCARE este spatiul in care problemele de sanatate mentalaale oricarei persoane pot fi adresate cu incredere si asistate cuprofesionalism. Psihiatrii Mindcare sunt medici specialisti cu experienta atatin ambulator cat si in Spitalul Obregia

Psihoterapeutii MINDCARE au formare si certificare europeanain psihoterapie psihanalitica, tranzactionala , NLP , sistemica MINDCAREdoreste sa se distinga prin competenta, profesionalism, responsabilitate siinformarea corecta si specializata a publicului in domeniul sanatatii psihice.Speram sa ne atingem scopul prin publicarea de articole de informare apublicului asupra psihologiei si psihoterapiei, dar si prin organizarea deevenimente pe teme de sanatate psihica, pentru persoanele ce lucreaza in acestdomeniu.

In MINDCARE consideram ca sanatatea psihica este de lacomunicare, ascultare si intelegere. Sunt principalele abilitati in care neformam continuu si pe care dorim sa le impartasim prin legatura cu specialistidin medicina si psihologie.


Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare incepeinscrierile pentru grupul de suport, destinat tinerilor cu probleme dealimentatie. Grupul se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si16 ani, care se confrunta cu tulburari ale comportamentului alimentar(anorexie, bulimie nervoasa, mancatul compulsiv, ortorexia, alimentatiaselectiva). In majoritatea cazurilor, aceste tulburari debuteaza la varstaadolescentei si ascund adesea o suferinta emotionala, o imagine de sinedistorsionata, stima de sine scazuta, frica exagerata de a creste in greutatesau pot fi modalitati prin care adolescentul doreste sa atraga atentia. De celemai multe ori, aceste tulburari pot avea consecinte nefaste asupra functionariisociale si profesionale a persoanelor afectate, fiind asociate cu depresia,anxietatea, tulburarea obsesiv compulsiva, tulburarile de personalitate si cuafectiuni medicale de tipul obezitatii, diabetului zaharat si bolilorcardiovasculare. Astfel, identificarea vulnerabilitatilor care predispun ladereglari ale comportamentului alimentar precum si stabilirea unui diagnosticprecoce sunt doua etape esentiale in tratamentul persoanelor cu tulburari dealimentatie.

Pentru a veni in sprijinul acestor pacienti, Centrul dePsihiatrie si Psihoterapie MindCare lanseaza noul grup de suport care urmarestesa trateze tulburarile de alimentatie ale adolescentilor printr-o abordareholistica, care presupune atat lucrul cu mintea (dialog si jocuri de rol,autocunoastere, exersare a unor comportamente sanatoase), cat si cu corpul(exercitii de relaxare progresiva, stretching etc).parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinici de psihoterapie bucuresti,clinici psihiatrie bucuresti,clinici de psihiatrie bucuresti,cabinet pishologic bucuresti,clinici bucuresti

Testimoniale Mind Care


Studiile arată că încă din primele ore bebeluşul are o viaţă psihică care reprezintă "fundaţia" tuturor relaţiilor de mai târziu. Fiecare etapă din viaţa copilului are semnificaţia ei în dezvoltarea minţii, achiziţiile şi impasurile ei care au nevoie de înţelegere şi uneori de suport. Indiferent de vârstă, ne dorim ca problemele noastre să fie ascultate. Desigur, problemele adulţilor diferă de cele ale copiilor şi adolescenţilor. De aceea şi psihoterapia copilului este diferită de cea a adulţilor: folosind metodele de comunicare specifice vârstei copilăriei, psihoterapia încearcă să afle care sunt preocupările copilului (tristeţe, frică, ruşine, vinovăţie) şi să-l apropie pe acesta de familia lui. Psihoterapia copilului foloseşte mijloacele de expresie tipice copilăriei - joc, desen, poveşti, modelaj - în scopul ameliorării capacitaţilor lui de comunicare cu adulţii. Copii îşi exprimă emoţiile diferit de adulţi: agresivitatea unui copil poate însemna necesitatea lui de a i se impune limite, iritabilitatea unui adolescent poate fi strigătul lui de ajutor către părinţi, încăpăţânarea poate fi nevoia copilului de independenţă; câteodată situaţia poate fi prea tensionată pentru a reuşi o comunicare adecvată cu propriul copil. La Mindcare părinţii discută cu specialistul pentru a găsi soluţii şi răspunsuri! Nici părintele nici copilul nu sunt vinovaţi de neînţelegerile dintre ei! Ei nu se "aud" şi ca urmare nu îşi răspund conform aşteptărilor. Lipsa de răspuns sporeşte suferinţa ambelor părţi. Adolescenta plasează copilul într-o vârstă de trecere în care etapele anterioare de dezvoltare sunt din nou aduse în discuţie. Asta îl poate face iritabil, încăpăţânat, rebel, uneori izolat, alteori "de-a dreptul insuportabil". Conflictele cu părinţii par obligatorii şi de nerezolvat. Uneori nu se ştie cine are mai multă nevoie de ajutor. Nu căutam vinovatul, nu judecăm, nu criticăm! Vă ajutăm să vă auziţi între voi şi să găsiţi soluţii la problemele ce apar în relaţiile dintre părinţi şi copii! Nu doar copilul sau adolescentul beneficiază de rezultatele psihoterapiei, ci întreaga familie, prin rezolvarea din timp a conflictelor, armonizarea relaţiilor din cadrul ei şi îmbunătăţirea comunicării părinţi-copil.

Mind CareMind Care, Psihoterapia la copil

Contact Mind Care


Adresă de contact

Str. Henri Coanda, nr. 33, București (Calea Victoriei) , România

Alte informații

075 (arată)

e-mail

Contactează online Mind Care

Pentru mai multe informații despre Mind Care vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Mind Care
Prezentare Mind Care
Terapeutii MindCare sunt specialisti care stiu sa asculte nu critica nu judeca nu evalueaza respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro