Logo Clinici Bucuresti
  • Psihomedical Consult

    Str. Austrului, nr. 52, București (Iancului) , România
  • 072(arată)
    www.psi(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Psihomedical Consult


Este primul centru medico-psihologic care ofera serviciicomplexe intr-o ambianta deosebita pentru toti cei care dintr-un motiv saualtul se confrunta cu dificultatile generate de suferinta psihica. Nu suntemadeptii unei singure metode si nu privim unilateral nici psihofarmacologia nicipsihoterapia in a le considera remedii absolute sau antagonice. Oferimpacientilor nostri un sprijin calificat si eficient pentru o gama larga desituatii care il pun in impas. Psihiatri, psihologi, neurologi, sexologi, geriatri,alti specialisti de elita le stau in permanenta la dispozitie intr-o unitateterapeutica de excelenta. Noi nu ne punem problema standardelor pentru ca avempropriile standarde care inseamna o oferta maxima la o calitate inegalabila.

Experienta noastra in domenii ca gerontopsihiatria,tulburarile de memorie, tulburarile psihosomatice, fobia sociala,psihosexologia este la cel mai inalt nivel fiind fara indoiala cea mai avansatain aceste directii. Cartea noastra de vizita este onorata de posibilitateapacientilor de a alege pe cei mai buni intre egali.

Gama serviciilor oferite de centrul nostru acopera cea maimare parte a serviciilor psi si nu se rezuma doar la aspectul medical ci si laproblemele de adaptare si la sindroamele variate generate de ritmul vietiimoderne inainte ca acestea sa atinga nivelul clinic. Clinica Psihomedical estein contact permanent cu specialisti de varf in domeniul endocrinologiei,ginecologiei si fertilizarii, oncologiei, cardiologiei, neuroradiologiei,dermatologiei, nutritie si metabolism oferind pacinetilor posibilitatea de abeneficia de cele mai bune recomandari pentru o gama larga de patologie. Existaposibilitatea prescrierii de tratamente compensate sau gratuite pentru cei careurmeaza tratamente de lunga durata. Clinica poate efectua deasemenea serviciilede avizare si certificare pentru domenii in care se cere acest lucru(contabilitate, invatamant, libera practica, medicala, acte notariale etc)Exista de asemenea posibilitatea de consultatii psihiatrice in limba engleza,franceza si italiana.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de psihoterapie,clinica de psihiatrie bucuresti,clinici bucuresti,clinica de psihoterapie bucuresti

Contact Psihomedical Consult


Adresă de contact

Str. Austrului, nr. 52, București (Iancului) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

Contactează online Psihomedical Consult

Pentru mai multe informații despre Psihomedical Consult vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Psihomedical Consult
Prezentare Psihomedical Consult
Gama serviciilor oferite de centrul nostru acopera cea mai mare parte a serviciilor psi si nu se rezuma doar la aspectul medical ci si la problemele de adaptare si la sindroamele variate generate de ritmul vietii moderne inainte ca acestea sa atinga

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro