Logo Clinici Bucuresti
  • Regina Maria

    Str. Axinte Uricariul, nr. 4, București (Floreasca) , România
  • 021(arată)
    www.reg(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:
Reteaua privata de santate

Prezentare Regina Maria


REGINA MARIA înseamnă servicii de spital, maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem.

Spitalul Băneasa, dedicat sănătăţii femeii şi copilului, este singurul spital din România acreditat de Joint Commission International. Euroclinic este primul spital privat din țară specializat în chirurgie minim-invazivă video-asistată, iar Banca Centrală de Celule Stem are viabilitatea medie a unităţilor de celule stem stocate de 95%.Reţeaua de sănătate REGINA MARIA cuprinde: 22 locații proprii în Bucureşti şi în ţară, 4 spitale, 5 campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 11 laboratoare acreditate, Banca Centrală de Celule Stem, peste 180 de clinici partenere în toată ţara și un portofoliu de aproape 300.000 de abonamente corporateYouTube video


Istoric


 EVOLUTIA RETELEI PRIVATE DE SANATATE REGINA MARIA

 Cei peste 300.000 de abonați ai noștri au acces în:cea mai mare rețea de policlinici din București și din țară: 24 de locatii proprii (București, Cluj, Craiova, Brasov, Bacău, Constanța, Pitești, Iasi, Timisoara) și 188 de policlinici partenere în întreaga țară
 4 spitale în București și în țară (Spitalul Băneasa, Spitalul Euroclinic,
 Spitalul de obstetrică și ginecologie Brașov, Campus Medical Bacău)
 2 maternități (București și Brașov)
 6 Campusuri Medicale (Bucuresti, Bacău, Braşov şi Constanța)
 6 centre de imagistică (RMN, CT) in Bucureşti, Brasov şi BacăuDivizia Laboratoare Clinice (București, Brașov, Bacău, Cluj, Craiova, Constanța, Iasi, Timisoara)
 Banca Centrală de Celule Stem30 Noiembrie 1995Centrul Medical Unirea, un nou nume pe piața serviciilor medicale private! Începutul a fost un cabinet de cardiologie într-un apartament în Piața Unirii, fondat de dr. Wargha Enayati.
 In 1996 am introdus conceptul de abonamente medicale.Astăzi aceste abonamente cuprind de la medicina muncii, medicina de familie, medicina primară, servicii pre-spitalicești, tratamente în ambulatoriu până la sisteme de urgență si spitalizare.
 În 1999 am inaugurat oficial primul sediu CMU cu specialități multiple - CMU Unirea, iar în 2001 două noi clinici - CMU Enescu și CMU Opera Center. Tot 2001 a fost și anul dezvoltării proiectului CMU Net, rețeaua națională de parteneri care a depășit in prezent numărul de 130 clinici.

 2004


 Este punctat prin deschiderea Clinicii pentru femei. CMU Arcul de Triumf, un nou concept de îngrijire medicală pe piața din România. De la vârsta fertilității până la perioada menopauzei, fiecare femeie beneficiază de asistență, consiliere preventivă, monitorizare, tratament sau chiar intervenții chirurgicale în cadrul noii clinici
.
  2005
 Trei noi policlinici: CMU Charles de Gaulle, CMU Bucharest Business Park și CMU Iride. În plus, în 2005 sunt inaugurate atât propria Clinică de Chirurgie, cât și colaborarea în domeniul public-privat Maternitatea CMU Elias.În 2006 CMU inițiază un proces de atragere de investiții, finalizat în februarie 2007, când din tranzacția cu 3i Plc rezultă cea mai mare investiție din sistemul medical privat din România. Gigantul de investiții 3i Plc preia o participare minoritară în CMU.
  
 2008

 Anul investițiilor2008 este anul investițiilor. Extinderea CMU în afara Bucureștiului. Primul pas, achizițioarea Centrului Medical Moților, deținător a două clinici medicale în Cluj Napoca. Urmează Avamedica, 3 clinici medicale în Constanța, unde preluarea a fost urmată de construirea unui nou Centru de Diagnostic și Tratament împreună cu Avamedica.
CMU Kids - prima clinică de pediatrie dedicată segmentului micilor pacienți.Centrul de Diagnostic și Tratament - depistarea precoce a unor afecțiuni deosebit de grave prin intermediul celor mai avansate tehnici și aparate disponibile în acest moment.
Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Regina Maria - Cel mai modern spital dedicat obstetricii și ginecologiei, cu dotări și tehnici de ultimă oră, inclusiv cu posibilitatea nașterii în apă.

 Parteneriat Academic - Am dezvoltat un parteneriat cu o serie de personalități din lumea medicală din România și din străinătate; 30 de profesori dau consultați și asigură intervenții în clinicile CMU, pe bază de programare.VIP Health Check - un program inovator de scanare a stării de sănătate. Un examen clinic complet, într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate.
Stem-Health Unirea - Banca de celule stem beneficiază de un semnificativ aport de know-how din partea New England Blood Cord Bank cea mai importantă bancă de celule stem pe plan mondial, conectată la centrul de cercetare din cadrul Universității Harvard.

 2009

 Continuă seria extinderilor. CMU Ploiești, un proiect greenfield cu parteneri locali.Două noi clinici CMU în BucureștiClinica dedicată de medicina muncii se mută într-un spațiu nou în parcul Iride.CMU Sema Parc o nouă policlinică mai aproape de pacienții noștri din sectorul 6.

 2010

 Advent International preia o participație majoritară la CMUCentrul Medical Unirea a finalizat în prima parte a anului procesul de vânzare a unei participații majoritare către fondul de investiții Advent International. Este vorba de cea mai amplă tranzacție de pe piața serviciilor medicale private din România la această dată.Advent International este un fond de investiții global, cu peste 29 ani de experiență internațională, prezență pe patru continente și peste 170 de profesioniști în investiții. În domeniul medical, Advent International este unul dintre cei mai mari investitori de capital privat la nivel global, având investiții în peste 30 de companii din acest sector în țări ca S.U.A., Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, India, Polonia și Ucraina. Advent a achiziționat CMU cu viziunea de a dezvolta un jucător de servicii medicale premium prin achiziții și creștere organică, un lider pe piața de servicii medicale private din România. Astfel, în 2010, CMU aproape și-a dublat activitatea și infrastructura prin adăugarea de noi clinici și maternități.

 2011

 ÎN NUMELE EXCELENŢEI, CMU și EUROCLINIC poartă un singur nume, REGINA MARIA, REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATEÎn urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeşte Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

 2013

 A fost deschisă Policlinica Pitești pentru a asigura servicii medicale de calitate la standardele Rețelei și pacienților din Pitești. Policlinca ofera acces la 8 specialități medicale și recoltare analize de laborator pentru adulți și copii de orice vârsta.

 2014

 REGINA MARIA continuă extinderea Rețelei și inaugurează oficial 6 noi locații: Policlinica REGINA MARIA Craiova, Policlinica Titu Maiorescu, prima clinică deschisă în cadrul unei universități și patru puncte de recoltare, dintre care 3 în București și 1 în Ploiești.Astfel, București-ul este acoperit strategic prin cele 13 policlinici, 2 spitale si 3 puncte de recoltare.Iar odată cu deschiderea Policlinicii REGINA MARIA Craiova, compania ajunge la 21 de locații la nivel național.
parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica bucuresti,regina maria,clinici bucuresti

Testimoniale Regina Maria


Am nascut in maternitatea Regina Maria. Preturile un pic cam piperate dar serviciile ireprosabile.

Teodora PistolTeodora Pistol, recenzie FaceBook

Civilizat. Chiar ce ne lipsea. Te simți tratat ca un om demn, nu ca un cerșetor.

Ioana PredescuIoana Predescu, recenzie FaceBook

Contact Regina Maria


Adresă de contact

Str. Axinte Uricariul, nr. 4, București (Floreasca) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Regina Maria

Pentru mai multe informații despre Regina Maria vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Mai multe locații din grupul «Regina Maria»


2 recenzii (4,5 / 6) & 1 comentarii
Numele tau: Adresa de e-mail:
Regina Maria
RAISA
POT SA AFLU CIT MAR COSTA INTRODUCEREA CELULUI IN DIODEN PENTRU BOALA PARKINSON
10 Apreciază · Răspunde
Prezentare Regina Maria
Cea mai extinsă reţea medicală privată din Romacircnia cu 22 de locații proprii din toată ţara Fii la curent cu noutățile Regina Maria https googl 9rcmq

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro