Logo Clinici Bucuresti
 • Centrul Medical Matei Basarab

  Str. Matei Basarab, nr. 45, București (Victoriei) , România
 • 021(arată)
  www.cmm(arată)
  rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Centrul Medical Matei Basarab


Infiintat in anul 2003, Centrul Medical Matei Basarab este recunoscut in piata serviciilor medicale private prin: timp foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator, flexibilitate si deschidere pentru metode si tehnologii noi.

Policlinica Matei Basarab vă pune la dispoziție servicii medicale de specialitate în regim cu plată sau decontate CASMB. Asiguram consultații de medicină generală și consultatii de  specialitati medicale diferite, investigații paraclinice, tratamente și intervenții de mică chirurgie.

La specialitățile alergologie, endocrinologie, chirurgie generala,obstetrică-ginecologie, cardiologie, pneumologie și neurologie vă puteți adresa și pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.Laboratorul "Matei Basarab" asigura o paleta larga de investigatii de laborator (peste 300), avand departamente de hematologie, biochimie, seroimunologie, virusologie, parazitologie.
In dorinta de a fi in ajutorul medicului pentru un diagnostic cat mai rapid si acurat in anul 2009 am deschis laboratorul de Biologie Moleculara si am ajuns astfel :

 • Singurul laborator din tara care detecteaza ARN mesager pentru oncogenele E6/E7 ale HPV HR, cel mai specific screening pentru cancerul de col uterin.
 • Primul laborator din tara ce lucreaza HE 4 si calculeaza scorul ROMA utilizat in screeningul cancerului epitelial ovarian
 • Primul laborator din tara ce introduce conceptul OSCAR (One Stop Clinic for Assesment of Risk) in screeningul de prim trimestru de sarcina pentru depistarea precoce a anomaliilor cromozomiale
 • Anul 2011 a insemnat pentru noi un pas inainte prin deschiderea Laboratorului de Citogenetica, ce ne permite implicarea nu numai in actul terapeutic diagnostic, cat si in cel preventiv.

  Policlinica Matei Basarab, o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Piata Unirii, a luat fiinta in anul 2009 cu un specific aparte. Veti regasi o clinica si un laborator dedicate sarcinii si patologiei asociate acesteia. Echipa nostra medicala reuneste profesionisti din specialitati diverse necesare medicului obstetrician in supravegherea multidisciplina a unei gravide: hematologie, cardiologie, diabet zaharat, boli infectiose etc.

  Clinica pentru copii deschisa recent intregeste conceptul de orientare catre pacientii nostri si nevoile acestora. Ne dorim sa sustinem femeia in calitatea sa de "mama", prin intalniri lunare cu medicul neonatolog, sevicii de consiliere, puericultura la domiciliu, consiliere pentru sustinerea alaptatului natural, consultatii de specialitate la medici pediatri cu experienta.


  Misiunea noastra rezida in a gasi mereu, cea mai corecta si rapida cale spre vindecare, dar nu inainte de a fi pasit cu incredere pe urmele preventiei.

  Viziunea noastra se materializeaza, deschizand tot mai des, usile avantgardei medicale pentru anumite categorii de servicii si proceduri medicale.

  Valorile noastre in care credem cu tarie: Deontologie, Daruire, Dinamism

  Plecand de la etimologia fiecarui cuvant in parte, pe care o prezentam mai jos, consideram valorile noastre temelia unei clinici de exceptie, a unui laborator performant, a unei echipe de profesionisti.

  Deontologie deriva din limba greaca, unde "deont" inseamna "necesitate", iar logos "studiu". Intelegem astfel prin deontologie atat o doctrina privind normele de conduita si obligatiile etice ale unei profesiuni, cat si acea teorie a datoriei, a obligatiilor morale.

  Daruire deriva din cuvantul slav "darovati" si semnifica devotament, abnegatie, dar si actiunea de a se dedica unei idei, unui scop.

  Dinamism deriva de asemenea din limba greaca, unde inseamna "putere", forta vitala, de actiune, de miscare.
  parcare
  Parcare
  Parcare proprie
  cash
  Metodă de plată
  Numerar si Card
  ospatar
  Servire la masă
  Da
  dresscode
  Cod vestimentar
  clinica privata chirurgie generala,clinica de chirurgie generala bucuresti,clinici bucuresti

  Contact Centrul Medical Matei Basarab


  Adresă de contact

  Str. Matei Basarab, nr. 45, București (Victoriei) , România

  Alte informații

  021 (arată)

  e-mail

  rețele de socializare

  Contactează online Centrul Medical Matei Basarab

  Pentru mai multe informații despre Centrul Medical Matei Basarab vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Centrul Medical Matei Basarab
  Prezentare Centrul Medical Matei Basarab
  Continuăm ceea ce am inceput acum mai bine de 10 ani să oferim icircncredere integritate profesionalism flexibilitate oricacircnd este nevoie

  clinicibucuresti  .RO 

  Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@nindos.ro