Logo Clinici Bucuresti
  • Centrul oftalmologic Oculus

    Str. Calea Floreasca, nr. 91-111, bl. F1, București (Floreasca) , România
  • 021(arată)
    www.eye(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Centrul oftalmologic Oculus


Istoria Oculus dateaza inca din anii de dupa Revolutie. In1993, Dr. Cristian Moraru a infiintat, impreuna cu un partener olandez,compania OPTICONTACT, prima clinica oftalmologica din tara care realizaoperatii oftalmologice ambulatorii in sistem privat.

Activitatea clinicii a cunoscut o evolutie semnificativa inanul 1996 prin infiintarea unei noi companii, OCULUS, si prin mutarea intr-unsediu nou, proprietate personala, functional si in prezent, intr-o zonacentrala a Bucurestiului.

Numarul mare de consultatii si operatii si adresabilitateadin ce in ce mai mare au facut necesara o noua extindere, in 2005 Oculusachizitionand inca un sediu, localizat in imediata vecinatate a primului.

Daca la incepulul activitatii sale, Oculus oferea serviciimedicale centrate in special pe operatii de cataracta, in prezent activitateasa cunoaste o dinamica diversificata, azi fiind acoperite aproape toatesub-specialitatile oftalmologice - medicale, de explorari functionale sidiagnostic si chirurgicale.

In acelasi timp, si personalul clinicii a devenit mult mainumeros si mai specializat, de la un numar initial de sase persoaneajungandu-se actualmente la numarul actual de 42.

 

Misiunea Oculus

Am infiintat clinica Oculus din dorinta de a practicamedicina la nivelul standardelor occidentale. Am ales sa ramanem in tara,atunci cand in strainatate puteam reusi cariere de succes in chirurgiaoftalmologica. Am it de la zero si am reusit sa cream in Romania o clinicade chirugie oftalmologica la nivel european, cum este astazi Oculus. Respectulpentru pacient si pentru etica actului medical sta la baza muncii noastre.

Premisele prestigiului nostru:

Experienta chirurgicala de exceptie, Oculus fiind primaclinica privata oftalmologica din Romania, totalizand in15 ani de existentapeste 60 000 de interventii chirurgicale

Aparatura medicala si tehnologii de ultima ora, care nepermit o foarte buna acuratete a diagnosticului si o mare precizie ainterventiilor chirurgicale, in acelasi timp crescand si confortul pacientului

Calitatea serviciului medical, care ne defineste fiecareactiune.

Ne mandrim ca Oculus este cea mai mare clinică de chirurgieoftalmologică privată din ţară, ca avem numeroase premiere in chirugiaoftalmologica, ca suntem recunoscuti si apreciati pe plan international, iaracest succes ne si obliga.

Misiunea noastra este sa dezvoltam clinica Oculus si sa omentinem ca un reper de referinta pentru medicina romaneasca contemporana.

  

Expertiza Oculus

Prima clinica oftalmologica privata din tara, cu activitatechirurgicala (1993)

Prima clinica chirurgicala din tara cu operatii ambulatorii(1993)

Prima clinica oftalmologica ce a introdus in Romania tehnicamoderna de operare a cataractei - facoemulsificarea (1997) si implantareacristalinului artificial foldabil (1999)

Clinica ce a introdus chirurgia refractiva in Romania,operand viciile de refractie cu Laserul Excimer (din 2000) si prin implantarede lentile refractive (2001).

Prima clinica din tara in care s-a desfasurat o sesiune dechirurgie LIVE cu participare internationala, medicii de la Oculus fiind atatorganizatori ai evenimentului, cat si operatori.

Prima clinica din tara unde cataracta se opereaza castandard prin microincizie (1,6-1,8mm) si cu anestezie fara injectii (din 2006)

Prima clinica din Romania si una dintre primele din Europade Est, ce a introdus operatia de cataracta cu Laserul cu Femtosecunda - ceamai importanta inovatie in domeniul chirurgiei cataractei din ultimii 20 deani, exemplu de precizie si acuratete in chirurgia oculara! (februarie 2013)

Prima clinica din Romania, alaturi de doar alte doua centreeuropene si patru americane, care folosesc sistemul de ghidaj si planningcomputerizat tip Verion in tratarea astigmatismului asociat cataractei, fieprin implantare de cristaline torice, fie prin incizii special anti-astigmatism(din august 2013)

Tot la Oculus se afla singurii specialisti romani invitatioficial sa faca parte din forurile de conducere ale celor mai mari organizatiieuropene oftalmologice: ESCRS (European Society of Cataract and RefractiveSurgery) si ESASO (European School of Advanced Science in Ophthalmology) - dinianuarie 2012, respective, din ianuarie 2014.

Chirurgii Oculus sunt singurii din Romania invitati oficialsa prezinte operatii in sistem LIVE international, la congresele si intalnirileprofesionale de toate nivelurile, inclusiv in cele mai inalte foruri europene(din 2006, pana in prezent, in 2014)

 

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinici de oftalmologie bucuresti,clinica de oftalmologie bucuresti,clinica de oftalmologie,clinici de oftalmologie,clinici bucuresti

Contact Centrul oftalmologic Oculus


Adresă de contact

Str. Calea Floreasca, nr. 91-111, bl. F1, București (Floreasca) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Centrul oftalmologic Oculus

Pentru mai multe informații despre Centrul oftalmologic Oculus vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Centrul oftalmologic Oculus
Prezentare Centrul oftalmologic Oculus
Clinica Oculus este prima clinica privata oftalmologica din Romania care s-a specializat in interventii chirurgicale oculare

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro