Logo Clinici Bucuresti
  • Chirurgie Estetica Arcalife

    Str. Jiului, nr. 131, România
  • 072(arată)
    www.est(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Chirurgie Estetica Arcalife


Echipa noastra este formata din doctori chirurgi esteticieni renumiti, cu experienta, studii si practica profesionala acumulata in Romania si in tari precum SUA, Brazilia, Marea Britanie, Suedia, Franta, Italia, etc. Experienta si expertiza doctorilor ArcaLife, alaturi de tehnologia de ultima ora, fac din clinica noastra alegerea ideala pentru orice pacient ce doreste sa aibe rezultate excelente atunci cand se decide sa isi remodeleze corpul si sa isi recapete increderea in sine.

Serviciile specializate prestate de catre medicii nostri includ atat operatii estetice, cat si tratamente non - chirurgicale pentru orice zona a corpului, toate fiind oferite cu cea mai mare grija in ceea ce priveste siguranta si rezultatul final.

 ArcaLife Bucuresti ofera pacientilor sai tehnici avansate de remodelare corporala ce se deosebesc de metodele din trecut, avand nenumarate avantaje. Tehnologia noastra este folosita de catre chirurgii esteticieni americani, fiind unicata in acest moment in Romania. Mai jos prezentam cateva metode si tehnologii de ultima ora folosite in clinici de renume din SUA si UE, utilizate si in clinica noastra.
parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
chirurgie estetica

Contact Chirurgie Estetica Arcalife


Adresă de contact

Str. Jiului, nr. 131, România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Chirurgie Estetica Arcalife

Pentru mai multe informații despre Chirurgie Estetica Arcalife vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Chirurgie Estetica Arcalife
Prezentare Chirurgie Estetica Arcalife
Clinica de Chirurgie Estetica ArcaLife Bucuresti una din cele performante cliniciprivate de tratamente si operatii estetice din Romania impreuna cu echipa sa de doctori chirurgi esteticieni te intampina acum intr-o atmosfera calda si prietenoa

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro