Logo Clinici Bucuresti
  • Clinica Eliade

    () - ()
    Str. Blvd. Mircea Eliade, nr. 36, București (Floreasca) , România
  • +40(arată)
    www.cli(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Clinica Eliade


Concept

Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata.

Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra.
Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala!

Clinica Eliade este un moment important in implinirea unui vis care valseaza cu mine, in viata mea, de foarte multi ani; este un buchet de experiente, provocari, emotii, temeri, caderi si ridicari, impliniri si esecuri, lectii de viata, descoperire si evolutie personala.
Pentru toate acestea multumesc vietii, care prin privilegiul de a-mi oferi in calatoria mea in aceasta existenta 4 copii, nu 4 copii, ci 4 baieti care au devenit cea mai mare provocare de viata in toate sensurile. Ei au fost, prin toate problemele si situatiile la care m-au supus, principalul motor pentru cautarile mele si cea mai mare reusita in acest drum al curiozitatii si a unei dorinte nelimitate de a gasi solutii in afara celor clasice, referindu-ma aici la aspectul starii de sanatate si al vindecarii.

Dar!!!! Apogeul in implinirea acestui vis va fi pentru mine sa vad, sa aud, sa simt, sa gust, sa miros reusita dumneavoastra, a dumneavoastra celor care astazi ati ales sa ne cititi, sa ne vizitati, sa ne experimentati.

Va multumesc aprioric pentru intuitia si increderea de a ne alege in calitate de simplu calator pe acest site sau in calitate de pacient, in experienta profunda la care im impreuna.

Fondator
Cristina Teodora Timis

VIZIUNEA CLINICII ELIADE
NE DORIM…

* Sa constientizam si sa educam publicul astfel incat sa inteleaga si sa integreze cel mai important miracol pe care viata ni l-a daruit, si anume ca starea noastra naturala care exista in noi, inca de cand am venit in aceasta existenta si pentru care am fost creeati, este cea de sanatate si bucurie;
* Sa indentificam si sa aducem laolalta cele mai inovative, naturale si non-invazive metode de preventie, de evaluare, diagnosticare precoce a oricaror tipuri de probleme de sanatate, toate bazate pe medicina holistica, personalizata;
* Sa aducem alinare, imbunatatiri, echilibru si vindecare celor care ne aleg, prin cele mai usor acccesibile, placute si gratioase metode de tratament;

MISIUNEA si VALORILE CLINICII ELIADE
Clinica Eliade este o intalnire sacra intre echipa noastra si dumneavoastra. Este acel spatiu special creeat, in care scopul nostru cel mai inalt este ca cel mai frumos potential de sanatate al dumneavoastra sa poata fi descifrat, inteles si adus la suprafata. Va dorim ca acesta sa se exprime si sa curga liber, astfel incat sa atingeti starea de sanatate si bucurie si sa o mentineti in mod armonios in viata dumneavoastra.

Este starea in care toate sistemele dumneavoastra – fizic, emotional, mental – sa-si gaseasca echilibrul si sa-l manifeste armonic in relatia cu dumneavoastra insiva, cu toti si tot ce va inconjoara si cu acest nepretuit dar pe care-l experimentam, numit viata!

Viziunea noastra este sustinuta de fiinte minunate – ca oameni si profesionisti, care impartasesc si sunt conectati intre ei prin acelasi sistem de VALORI inalte.
Ne recomanda si ne sustin:

Integritatea, Responsabilitatea, Empatia, Daruirea, Pasiunea, Entuziasmul, Creativitatea, Increderea si Prietenia, Respectul si Toleranta.

Suntem profund motivati AICI si ACUM pentru implinirea nevoilor dumneavoastra.

Insufletiti de aceste valori, alegem sa daruim stari care fac diferenta. Alegem sa evoluam impreuna pentru o lume mai buna, mai deschisa, mai iubitoare, cu oameni sanatosi si fericiti, experimentand viata in armonie cu ei insasi si cu intregul Univers.
parcare
Parcare
Parcare proprie
cash
Metodă de plată
Numerar si Card

Galerie video Clinica Eliade


Album #general 51Galerie Clinica Eliade


Contact Clinica EliadeAdresă de contact

Str. Blvd. Mircea Eliade, nr. 36, București (Floreasca) , România

Alte informații

+40 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Clinica Eliade

Pentru mai multe informații despre Clinica Eliade vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Clinica Eliade
Prezentare Clinica Eliade
Chirurgie estetica amp Spa Medical

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro