Logo Clinici Bucuresti
  • Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)

    Str. Calea Vitan, nr. 137-139, București (Vitan) , România
  • +40(arată)
    www.wes(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)


WEST EYEHOSPITAL, primul spital privat de oftalmologie din Romania, se deschide inBucuresti pe 29 octombrie 2010. La WEST EYE HOSPITAL se gaseste primulINTRALASE + STAR S4 IR din Romania, aparat ce foloseste cea mai avansatatehnologie LASER EXCIMER- iLASIK, ultima tehnologie in materie de interventiicu laser, aprobata de NASA si FDA (United States Food and Drug Administration –Administratia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA).

Tehnica iLASIKeste una din cele mai sigure si precise proceduri medicale, utilizata in lumela mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, cuobtinerea unei vederi perfecte in 98% din cazuri. iLASIK este chiar recomandatain rezolvarea cazurilor care au fost operate cu laser excimer si nerezolvate inmod optim. Studiile efectuate pe militari din armata americana tratati prinaceasta noua tehnologie au demonstrat ca, postoperator, un procent extrem demare (aproximativ 95%) dintre ei a ajuns la vedere 100% sau peste, fara a maiavea nevoie de ochelari. Potrivit Dr. Ioan Stefaniu, Doctor in StiinteMedicale, Medic Primar Oftalmolog, "iLASIK este o procedura ce remodeleazaimperfectiunile refractive ale ochiului prin ablatia corneei cu modificareaindicelui refractiv, reprezentand chintesenta progreselor tehnologice aleultimilor zece ani, fiind o combinatie procedurala de electie, o metoda cuadevarat personalizata, unica prin componentele sale: Sistem Wave Scan WaveFront, Laser INTRALASE FS, Laser Excimer VISX STAR S4 IR si Procedeu AdvancedCustom Vue". Interventia are loc la nivelul corneei (stratul anterior,transparent al ochiului), folosind o unda laser foarte precis dozata sidirectionata.

Consultatii siinvestigatii complexe

WEST EYE HOSPITALGROUP (a carui activitate in domeniul oftalmologic a inceput in Turcia in anul2004) si-a propus sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele maibune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde decalitate si prin intermediul unei echipe de medici de inalta competentaprofesionala.

Echipa dinRomania a WEST EYE HOSPITAL este formata din zece medici de specialitate sicoordonata de Dr. Ioan Stefaniu, Doctor in Ştiinte Medicale, Medic PrimarOftalmolog, care isi desfasoara activitatea intr-un spital cu cinci cabinete deconsultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si cincirezerve pentru pacienti. Primul spital privat de oftalmologie din Romania oferaconsultatii, investigatii complexe (patologia corneei, cristalinului, retineisi glaucomului), interventii chirurgicale: cataracta, glaucom, chirurgieplastica oculo-orbitara, chirurgie refractiva LASER EXCIMER-iLASIK, etc.

Institutia,aflata pe Calea Vitan 137- 139, sector 3, Bucuresti, este cel de-al sapteleaspital din lantul de spitale de oftalmologie WEST EYE HOSPITAL GROUP,reprezentat la nivel mondial de cinci spitale in Turcia

 

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinici bucuresti,clinici de oftalmologie bucuresti,clinica de oftalmologie,clinica de oftalmologie din bucuresti

Contact Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)


Adresă de contact

Str. Calea Vitan, nr. 137-139, București (Vitan) , România

Alte informații

+40 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)

Pentru mai multe informații despre Dr. Pupilescu (West Eye Hospital) vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:




*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)
Prezentare Dr. Pupilescu (West Eye Hospital)
WEST EYE HOSPITAL - Spital privat de oftalmologie

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro