Logo Clinici Bucuresti
  • Help Net

    Str. Piata Victoriei, nr. A6, România
  • 080(arată)
    www.hel(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Help Net


Infiintate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezinta astazi unul dintre cele mai importante lanturi nationale de farmacii. Astazi, Help Net inseamna 200 de farmacii la nivel national si peste 1500 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.

Ne ghidam permanent dupa valorile pe care ni le-am asumat – profesionalism, corectitudine, eficienta, disciplina, atentie centrata pe serviciul oferiti clientilor externi si interni.

Cu standarde inalte, ce au in centru interesul pentru sanatatea, educarea si nevoile pacientilor, oferim servicii medicale gratuite, numeroase avantaje prin intermediul Cardului de Fidelitate (http://www.helpnet.ro/statics//cardul-de-fidelitate), promotii special create pentru membrii programelor de fidelitate (Clubul Dermotherapy, Clubul Mamelor, Clubul Cardio), dar si beneficii exclusive in reteaua noastra de parteneri.

Clubul Dermotherapy a fost infiintat in anul 2008 oferind membrelor in fiecare luna reduceri de 20% la produse dermatocosmetice selectionate, servicii speciale dedicate (dermoanaliza, sedinte de make-up profesionist etc), acces la intalniri cu specialisti si informatii de sanatate si de frumusete de ultima ora.

In 2011, am lansat Clubul Mamelor, un proiect exclusivist dedicat mamicilor si viitoarelor mamici carora le oferim sfaturi bune, reduceri lunare de pana la 20%, reducere de 7% la pachetul de urmarire a sarcinii in clinicile Regina Maria, dar si acces la evenimente tematice, cu participarea celor mai buni specialisti din domeniu.
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da

Contact Help Net


Adresă de contact

Str. Piata Victoriei, nr. A6, România

Alte informații

080 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Help Net

Pentru mai multe informații despre Help Net vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Help Net
Prezentare Help Net
Help Net - O farmacie care te stie

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro