Logo Clinici Bucuresti
  • Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

    Str. Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 30-32, București (Iancului) , România
  • 021(arată)
    www.spi(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu


În spital funcţionează 10 secţii clinice şi numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoţitoare şi 17 ambulatorii de specialitate.

Anual sunt realizate peste 200.000 de consultaţii, sunt internaţi peste 30.000 de copii cu vârste între o zi şi 18 ani, iar peste 60% dintre cazuri constituie urgenţe medico-chirurgicale. “Grigore Alexandrescu” face parte din Complexul de Spitale de Urgenţă din Bucureşti (şase în total, dintre care două pentru copii) şi asigură urgenţele pentru peste 1.200.000 de copii din toată ţara. Serviciile ambulatorii sunt asigurate atât prin intermediul cabinetelor şi camerelor de gardă ale spitalului, cât şi prin intermediul Policlinicii Dorobanţi.

Spitalul oferă servicii de educaţie academică şi de cercetare în domeniul medical, fiind afiliat Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Toate celelalte unităţi de profil s-au format pe baza expertizei şi trainingului obţinute în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

În anul 2005 a fost dat în folosinţă noul sediu al Clinicii de Chirurgie Plastică-Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri, într-o clădire nouă şi modernă. Este singura unitate din ţară cu acest profil şi, ca urmare a rezultatelor clinice, de cercetare şi educaţionale în domeniu a fost acreditată ca Centru European EBOPRAS în anul 2008. Aici funcţionează şi Banca de Piele, acreditată de Asociaţia Naţională de Transplant (ANT).

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reuneşte peste 1000 de angajaţi, dintre care peste 130 sunt medici cu specializare în toate ramurile medicale de bază: pediatrie, chirurgie generală, chirurgie plastică, ortopedie, medicină de urgenţă, anestezie şi terapie intensivă, epidemiologie, servicii paraclinice etc.
parcare
Parcare
Parcare proprie
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da

Contact Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu


Adresă de contact

Str. Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 30-32, București (Iancului) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Pentru mai multe informații despre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu
Prezentare Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ldquoGrigore Alexandrescurdquo este cel mai vechi spital pentru copii din Romacircnia dat icircn folosinţă icircn anul 1886

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro