Logo Clinici Bucuresti
  • The MIND

    -
    Str. Dr. Leonte Anastasievici, nr. 11, București (Cotroceni) , România
  • 021(arată)
    www.the(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare The MIND


Fiecare persoana care apeleaza la serviciile Clinicii The MIND beneficiaza de o interventie la care isi aduc contributia ungrup de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si mii de ore de experienta in domeniu.The MIND a luat fiinta din pasiune. Poate de aceea, inca de la inceput, ne-am hotarat sa oferim celor care ne trec pragul doar lucruri care conteaza.
Ne aducem contributia acolo unde oamenii au o nevoie, dar nu au solutie. Oferim programe de tratament in problematici de care majoritatea profesionistilor din domeniu se feresc.Metodele noastre de tratament corespund celor mai ridicate standarde profesionale internationale. Cu o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac, venim in sprijinul multor oameni aflati in impas.

Terapeutii nostri sunt vorbitori de limba engleza, franceza si italiana iar sedintele pot fi facute si in aceste trei limbi / Our therapists are English, French and Italian speakers and the sessions can be held in English, French and Italian.Vom dezvolta in continuare noi directii, acolo unde stim ca variantele de tratament existente in Romania va nemultumesc si nu corespund standardelor care se pot atinge actual in alte tari. Ne dorim sa insuflam si altor profesionisti din domeniu curajul de a lansa programe noi si dorinta de a va oferi servicii cat mai bune.Privim lucrurile din alta perspectiva, ignoram sabloanele si actionam altfel. Ne-am asumat statutul de profesionisti in sanatatea mintala cu toata seriozitatea si cu multa dedicare, lucrand in echipa si crezand in conceptul de "inteligenta colectiva".

Cei care ati crezut in noi si ati apelat la serviciile noastre ne-ati stimulat sa gasim solutiiatunci cand altii nu vedeau decat obstacole si ne-ati facut sa uitam de oboseala in nenumaratele ore petrecute in clinica. Increderea voastra ne motiveaza sa facem cat mai multe si sa devenim mai buni.
parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica psihiatrie bucuresti,psiholog copii

Contact The MIND


Adresă de contact

Str. Dr. Leonte Anastasievici, nr. 11, București (Cotroceni) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online The MIND

Pentru mai multe informații despre The MIND vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
The MIND
Prezentare The MIND
Clinica de psihiatrie psihoterapie si dezvoltare personala

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro