Logo Clinici Bucuresti
  • Clinica Urechii

    Str. Pandele Tarusanu, nr. 9, București (Gara de Nord) , România
  • 072(arată)
    www.cli(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Clinica Urechii


In luna noiembrie 2016 Clinica Urechii Bucuresti aniverseaza 10 ani de cand primul pacient a calcat pragul institutiei noastre. Prilej de retrospectiva, acest eveniment constiuie un jalon in evolutia serviciilor medicale private in domeniul otologiei/audiologiei romanesti: pe parcursul ultimului deceniu mai mult de 25.000 de pacienti au apelat la serviciile Clinicii Urechii.


Momentul aniversar  ne permite sa punctam cateva dintre realizarile din acesti 10 ani:


Primul implant cohlear efectuat intr-un spital privat romanesc

7 implante cohleare efectuate si finantate in afara programului national de implant cohlear prin Programul “Bun-venit in lumea sunetelor” derulat intre anii 2010-2014.


Primele cursuri de formare  in domeniul audiologiei organizate de catre o institutie privata romaneasca

Lansarea  site-ului orlonline.ro destinat informarii pacientilor care a depasit o medie de peste 150.000 vizualizari anual.

Formarea profesionala de specialitate a tinerilor medici specialisti ai clinicii prin cursuri si programe de pregatire practica specifice.

Asigurarea permanenta a unui nivel exceptional de dotare cu ultimele tehnologii de diagnostic si tratament

Prioritati nationale privind tehnici de diagnostic si tratament in domeniul audiologiei, explorarii vestibulare (hidropsul endolimfatic, tinitusul), chirurgiei otologice (otospongioscleroza, colesteatomul) etc.

sediu-marasesti


Acoperirea serviciilor de specialitate solicitate de pacienti a impus diversificarea activitatii si specializarea celor doua clinici care isi desfasoara activitatea in Bucuresti in domeniul explorarii audiologice si vestibulare (Clinica Urechii Marasesti) si in domeniul chirurgiei ORL (Clinica Urechii Chirurgie Gara de Nord).

Programele de colaborare cu parteneri puternici din domeniul serviciilor medicale (Retelele Regina Maria, Medlife) au asigurat cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor chirugicale si diagnostice atat pentru pacientii adulti, cat si pentru copiii cu afectiuni ORL.

La 10 ani de la infiintare, o noua generatie de medici formata la Clinica Urechii este mai hotarata ca oricand sa mentina cel mai inalt nivel de competenta si profesionalism al serviciilor medicale in folosul pacientilor romani si de peste hotare.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica urechii,clinica orl bucuresti,clinici bucuresti,clinici orl bucuresti,clinica orl,clinici orl,cabinet orl,cabinete orl bucuresti

Contact Clinica Urechii


Adresă de contact

Str. Pandele Tarusanu, nr. 9, București (Gara de Nord) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

Contactează online Clinica Urechii

Pentru mai multe informații despre Clinica Urechii vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Clinica Urechii
Prezentare Clinica Urechii
In luna noiembrie 2016 Clinica Urechii Bucuresti aniverseaza 10 ani de cand primul pacient a calcat pragul institutiei noastre

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro