Logo Clinici Bucuresti
  • Filorga Romania

    (Furnizor aparatura medicala)
    Str. Banu Dumitrache, nr. 51, București (Tei) , România
  • 021(arată)
    www.fil(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Filorga Romania


Editorial de Didier Tabary
Presedinte Laboratoare Filorga

 

"De peste 30 de ani Laboratoires Filorga a furnizat solutii specializate pentru combaterea imbatranirii pielii. Astazi, Filorga a devenit un important brand ce ofera solutii anti-ageing, atat pentru medici cat si pentru pacienti. Filorga ofera solutii non-chirurgicale de ultima generatie pentru estetica faciala bazate pe acid hialuronic, mezoterapie si peeling. Stim ca cele mai bune rezultate depind de eficienta , de aceea ne asociem produsele doar cu tehnici exceptionale. Filorga este un band premium dezvoltat de un comitet stiintific de experti recunoscuti pe plan international (medici, farmacisti, biologi, cosmetologi). Produsele noastre estetico-medicale sunt in prezent vandute peste 60 piete din intreaga lume.

Cand am preluat conducerea Filorga in 2006, scopul meu a fost de a face medicina estetica la dispozitia publicului larg. Ca atare, in anul 2007, laboratorul nostru a fost primul de pe piata cu o gama de produse cosmetice anti-ageing pentru consumatorii finali. De atunci, aceste produse au dobandit un renume international si sunt listate in peste 7.000 de puncte de vanzare in 40 de tari din intreaga lume.

Acum ne propunem sa facem Filorga un punct de referinta la nivel mondial prin solutiile anti-ageing oferite. In 2014 am investit peste 20% din veniturile noastre in cercetare si dezvoltare pentru a creea produse care sa raspunda si celor mai exigente cerinte din piata.”
DATE CHEIE IN ISTORIA FILORGA
1978
 

Laboratoarele FILORGA au fost fondate de Michel Tordjman, un medic francez estetician si biolog celular.

 

Inainte de popularizarea Botox-ului, el a dezvoltat produse injectabile pe bază de acid hialuronic pentru folosirea medicala si a creat NCTC, un produs de mezoterapie anti-ageing, care ulterior a devenit cel mai bine vandut produs NCTF.
Michel Tordjman Filorga
1988
 
NCTC a fost redenumit NCTF®, un produs de mezoterapie anti-ageing care revitalizeaza si hidrateaza pielea obosita sau lipsita de stralucire si elimina liniile fine. Eficacitatea acestui produs unic este demonstrată.
Filorga NCTF 135
2009
 

Laboratoarele Filorga lanseaza X-HA3, primul injectabil polivalent, reticulat pe baza de acid hialuronic care poate fi utilizat simultan pe diferite parti ale fetei. In anul 2010, gama de injectabile a fost extinsa pentru a include X-HA Volume (care combate liniile adanci si restabileste volumul) si MHA 18 (pentru linii superficiale).
ospatar
Servire la masă
Da

Contact Filorga Romania


Adresă de contact

Str. Banu Dumitrache, nr. 51, București (Tei) , România

Alte informații

021 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Filorga Romania

Pentru mai multe informații despre Filorga Romania vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Filorga Romania
Prezentare Filorga Romania
Gama de produse injectabile Filorga sunt solutia ideala pentru eliminarea ridurilor si redefinirea trasaturilor fetei

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro