Logo Clinici Bucuresti
  • Superfit

    Str. Calea Mosilor, nr. 59, et. 4, ap. 2, București (Mosilor) , România
  • 072(arată)
    www.sup(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Superfit


Indiferent daca trebuie sa slabiti sau sa luati in greutate,daca vreti sa invatati ce inseamna nutritia sanatoasa si cum sa va antrenati,sau daca doriti sa faceti performanta in sport, Superfit va sta la dispozitiecu servicii dedicate. Cu ajutorul specialistilor (nutritionist, antrenor,psiholog) veti obtine cele mai bune rezultate, intr-un timp mult mai scurt, cueforturi si cheltuieli mai reduse.

Va asteptam la Centrul de nutritie Superfit pentru a vaoferi servicii de nutritie clinica, nutritie sportiva, nutritie pediatrica,scadere si crestere in greutate si fitness.

Tot mai multi oameni sunt preocupati de nutritie, de alimentatiacorecta, de un stil de viata sanatos, ceea ce este imbucurator deoarece traimintr-un secol in care obezitatea a capatat proportii de epidemie, iarcomplicatiile asociate acestei boli afecteaza, si in cele din urma ucid o mareparte din populatie.

Din pacate, multe persoane supraponderale ajung lanutritionist doar dupa ce au incercat nenumarate "retete de slabire".Ca in orice alt domeniu, pentru a face treburile "ca la carte", estede preferat sa apelati la un specialist in nutritie, care sa va indrume de labun inceput pe un drum corect si sa va monitorizeze constant evolutia.

Asadar, uitati de dieta disociata, dieta daneza, dieta cusupa de varza, dieta pentru schimbarea metabolismului, dieta pe grupe de sange,dieta "pe zile" sau vreo alta dieta rapida si nefundamentatastiintific, care va promite rezultate rapide si fara efort! Nu faceti decat sapierdeti timp pretios, sa va distrugeti compozitia corporala si sa va adancitiin frustrari.

Un nutritionist bun nu se va grabi niciodata sa va ofere unregim alimentar la prima consultatie. Pentru a alcatui o dieta personalizata,medicul nutritionist trebuie sa afle o multime de detalii despre pacient -informatii despre stilul sau de viata, obiceiuri alimentare, stare de sanatate,alergii si intolerante alimentare, preferinte alimentare, istoricul bolilor infamilie si mai ales daca exista o componenta ereditara a excesului ponderal,nivelul de activitate fizica. Toate aceste elemente, impreuna cu multe altelevor conduce la gasirea unei solutii adaptate particularitatilor individuale,ceea ce asigura succesul abordarii terapeutice.

Intr-un cabinet de nutritie trebuie sa gasiti un specialistcare sa nu puna accentul pe slabire rapida, ci mai curand pe explicarea unorprincipii de nutritie echilibrata, care sa va ajute nu numai sa reveniti lagreutatea normala, ci si sa va mentineti pe termen lung. Acest obiectivdeosebit de important inseamna in primul rand o nutritie sanatoasa, dar siasocierea cu un program de miscare, de preferat sustinut de un antrenor, cat siun program de psihoterapie, condus de psiholog, pentru cei care au o"relatie defectuasa" cu alimentatia.Specialistii Superfit ausuficient de multa experienta pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivelepropuse - ei va vor consilia si va vor sustine pentru obtinerea greutatiioptime si mentinerea ei pe termen lung, de preferat toata viata.

La Superfit veti primi un program personalizat de nutritiesi sport, pe care sa nu il percepeti ca pe o corvoada sau ca pe o pedeapsa, cica pe un mod corect si inteligent de a manca si a face miscare, eficient si curezultate durabile.

Asadar daca sunteti in cautarea unui doctor nutritionist inBucuresti, care impreuna cu echipa lui sa va conduca pe drumul catre greutateaideala, catre un stil de viata activ si sanatos si catre performante sportive,va invitam cu drag la Centrul de Nutritie Superfit!

cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
nutritionist,centru de nutritie bucuresti,clinica de nutritie bucuresti,nutritionist bucuresti

Contact Superfit


Adresă de contact

Str. Calea Mosilor, nr. 59, et. 4, ap. 2, București (Mosilor) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

Contactează online Superfit

Pentru mai multe informații despre Superfit vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Superfit
Prezentare Superfit
Pentru multi dintre noi a manca sanatos si a face miscare reprezinta o adevarata provocare Centrul de nutritie Superfit aflat in Bucuresti este pregatit pentru a va indruma si sustine pe drumul catre un stil de viata sanatos si un corp frumos

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro