Logo Clinici Bucuresti
  • Syromed

    -
    Str. Barbu Vacarescu, nr. 39, București (Barbu Vacarescu) , România
  • 074(arată)
    www.syr(arată)
Program de funcționare:

Prezentare Syromed


 Clinica noastra ofera servicii care servesc nevoilor dumneavoastra in domeniile: Ginecologie si Obstetrica, Urologie,Dermatologie, ORL, Ecografie, Endocrinologie, Medicina Generalasi toate analizele medicale necesare stabilirii diagnosticului afectiunii dumneavoastra.

Intelegem importanta creerii unei relatii medic-pacient bazata pe respect, intelegere si informare. Ascultam pacientul si intelegem problemele sale. Acordam timp indelungat lamuririi si explicarii cauzelor si consecintelor afectiunilor. Credem ca anamneza corecta ajuta la punerea unui diagnostic corect iar tratamentul trebuie sa fie pe de plin inteles si agreat de pacient.
Punem la dispozitia dumneavoastra experienta dobandita intru-un timp de 25 de ani de contact cu pacientii la clinici si spitale in tara si in strainatate. In urma acestor ani de experienta informatiile sunt mai bogate, competentele sunt mai cuprinzatoare iar cunostiintele medicale, din punct de vedere teoretic si mai ales practic, sunt laudabile. Aceste abilitati servesc nevoilor dumneavoastra si va asigura corectitudinea diagnosticului.

Experienta medicala indelungata, aparatura de diagnostic si tratament, si contactul uman deosebit fac din clinica noastra un loc confortabil si sigur unde veti gasi solutii la problemele dumneavoastra de sanatate.

parcare
Parcare
In strada
cash
Metodă de plată
Numerar si Card
ospatar
Servire la masă
Da
dresscode
Cod vestimentar
clinica de ginecologie bucuresti,clincica de ginecologie,clincica de obstretica bucuresti,clinicca de obstretica,clinici bucuresti

Contact Syromed


Adresă de contact

Str. Barbu Vacarescu, nr. 39, București (Barbu Vacarescu) , România

Alte informații

074 (arată)

e-mail

Contactează online Syromed

Pentru mai multe informații despre Syromed vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Syromed
Prezentare Syromed
Syromed Plus este o clinica privata situata intr-o zona centrala a Bucurestului pe strada Barbu Vacarescu nr39 langa stadionul Dinamo

clinicibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro