Logo Clinici Bucuresti
 • ProEstetica

  Str. Tudor Stefan, nr. 38-40, București (Dorobanti) , România
 • 021(arată)
  www.pro(arată)
  rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare ProEstetica


Fondata in anul 1994, Clinica ProEstetica – prima clinica private de chirurgie estetica din Romania – ofera toate serviciile de chirurgie plastica, estetica, medicina estetica, chirurgia varicelor, chirurgie mamara, cu implante de silicon, chirurgie digestiva, parietala, hernii, la standarde similare clinicilor din strainatate. Tratamentele laser pentru varice sau pentru liposuctie precum si terapiile antiaeging cu laser sunt realizate cu aparatura de ultima generatie.ProEstetica, creatia doctorilor Dana si Stefan Jianu, este, de 20 de ani, un exemplu si un model pentru clinicile de chirurgie din Romania.ecialistii nostri, intreaga echipa de medici si asistente, au un singur obiectiv, sanatate, prin frumusete, pentru toti aceia ce ne trec pragul. Asta pentru ca absolut orice interventie chirurgicala, fie ca este vorba de o operatie de hernie sau de apendicita ori ca avem in vedere o marire de sani cu implante siliconice este tratata de noi in sensul obtinerii unui rezultat maximal estetic. Cele mai mici incizii, inlocuite cu punctie in cazul operatiei cu laser pentru varice sau in cazul liftingului facial, asigurarea tuturor masurilor ca orice cicatrice, indiferent de operatie, sa se vindece cat mai invizibil posibil, totul cu un singur scop – un rezultat estetic impecabil.Un pacient multumit este un pacient care este operat si care se vindeca fara durere.
Si echipa noastra foloseste toate strategiile viabile pentru atenuarea pana la disparitie a oricarui disconfort postoperator. Operatii notorii pentru vindecarea cu dureri, cum sunt operatia de monturi, sau cea de hernie, sunt efectuate de noi cu garantarea unei vindecari fara durere. Iar operatia de hernie inghinala este garantata pe viata. Orice recidiva de varice, in urma unei operatii de varice realizata de noi, va fi corectata gratuit in clinica noastra.Operatiile de marire de sani, cu implant siliconic sau cu transplant de grasime, sau prin Metoda Brava, va vor indeplini toate asteptarile si rezultatul estetic poate fi verificat in avans printr-o simulare pe computer.
 Lipoaspiratia, cu sau fara laser, este ridicata de noi la grad de arta, iar abdominoplastiile, micsorarea de sani si orice alta problema de chirurgie estetica va fi rezolvata cu maxim profesionalism.
Tratamentele faciale, laser, injectarea ridurilor cu toxina botulinca sau umplerea ridurilor cu filere, blefaroplastiile, tot ceea ce tine de fata, ocupa un loc special in preocuparile noastre, si va putem oferi toata gama procedurilor medicinii esteticefaciale existenta oriunde in lume.Ne straduim in fiecare zi sa ne ridicam la nivelul increderii dumneavoastra.
MISIUNEA noastra este de a asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si solicitudine, de a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informarea complete si onesta a pacientului, pe incredere reciproca, ratiune si asumare de ambele parti, de a face oamenii bine atunci cand ne solicita ajutorul, pe toate caile: indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, kinetoterapie, psihoterapie, wellness si multe altele.
VALORILE noastre prioritare sunt oamenii (pentru ei lucram si impreuna cu ei lucram), apoi stiinta si arta noastra chirurgicala, tehnici si procedee specifice selectate cu grija sa fie cele mai noi si cele mai bune.SCOPUL nostru este sa identificam, sa alegem si sa dezvoltam cea mai buna echipa de profesionisti, recunoscuti in domeniu si cele mai eficiente si lipsite de riscuri tratamente – ceea ce conduce la recunoasterea constanta a valorii profesionale a echipei clinicii! De aici decurge si strategia noastra de dezvoltare a echipei si promovare a experientei dobandite in 17 ani de activitate.

PRINCIPIILE noastre fundamentale sunt:
 • Onestitatea
 • Integritatea
 • Responsabilitatea

 • Sloganul FRUMUSETE PRIN SANATATE subliniaza preocuparea noastra pentru frumusete si sanatate, notiuni ce se conditioneaza in viziunea noastra reciproc.REALIZARI in cadrul clinicii ProEstetica:
  1. Prima clinica privata de chirurgie plastica si chirurgie generala 1994
  2. Primele operatii de hernie fara internare (Dr. Stefan Jianu) si primul centru de hernie
  3. Primul implant mamar (Dr. Dana Jianu impreuna cu prof. dr. F. Isac) 1994
  4. Primele flebectomii microchirurgicale (Dr. Stefan Jianu)
  5. Primele tratamente si promovarea prin cursuri nationale de pregatire a medicilor a toxinei botulinice pentru indepartarea ridurilor (Dr. Dana Jianu) 1999
  6. Primele operatii de varice cu laser endovenos (Dr. Stefan Jianu)
  7. Primul centru medical de tratament multimodal al obezitatii 2000
  8. Primele scleroterapii ecoghidate (Dr. Stefan Jianu)
  9. Primele gastric-bandinguri laparoscopice (antiobezitate) in clinica privata (Dr. C. Copaescu)
  10. Primele mastopexii cu plasa sintetica (Dr. Dana Jianu) 2004
  11. Primele reconstructii mamare cu lipocolagen propriu (Dr. Dana Jianu) 2004
  12. Primul SPA medical 2006
  13. Inventie medicala si educationala: PAPUSA DAN•A•JOY cu trasaturi faciale si corporale interschimbabile. Medalia de aur la Al 55-lea Targ International de Inovatii EUREKA, Bruxel 2006 si la Salonul International de Inventii , Geneva 2007
  14. Primul centru holistic de slabire si wellness-Bali Spa 2007
  15. Prima gastrectomie verticala (antiobezitate) in clinica privata 2008
  16. Clinica pilot in promovarea tratamentului cu SCULPTRA (prin cursuri nationale de pregatire a medicilor) 2008.
  17. Reconstructie mamara post-mastectomie si remodelarea sanilor cu Sistem BRAVA si transfer de tesut adipos propriu 2012.
  18. Intinerire chirugicala fara bisturiu prin tehnica revolutionara originala conceputa de echipa de chirurgi ProEstetica condusa de Dr. Dana Jianu : ’’AdipoLASER reJuvenation ’’ 2012
  parcare
  Parcare
  In strada
  cash
  Metodă de plată
  Numerar si Card
  ospatar
  Servire la masă
  Da
  dresscode
  Cod vestimentar
  clinica chirurgie dorobanti,clinica chirurgie plastica dorobanti

  Contact ProEstetica


  Adresă de contact

  Str. Tudor Stefan, nr. 38-40, București (Dorobanti) , România

  Alte informații

  021 (arată)

  e-mail

  rețele de socializare

  Contactează online ProEstetica

  Pentru mai multe informații despre ProEstetica vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
  Numele tau: Adresa de e-mail:
  ProEstetica
  Prezentare ProEstetica
  Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania 1994

  clinicibucuresti  .RO 

  Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@nindos.ro

  Pagina "ProEstetica" nu a fost revendicata

  Prezentare ProEstetica
  Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania 1994

  clinicibucuresti  .RO 

  Cea mai mare colectie de clinici, cabinete, spitale si evenimente medicale din Bucuresti
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@nindos.ro